Stiri

Teatrul suceavean la început de an

Prima emisiune Scena din acest an e dedicată Teatrului "Matei Vișniec" Suceava!

"Teatrul Municipal „Matei Vișniec" Suceava la început de an" o emisiune în care veți afla planurile noastre de viitor direct de la managerul teatrului, Angela Zarojanu,  invitata criticului de teatru Călin Ciobotari la Apollonia TV.

"Una din revelațiile teatrale ale anului trecut a fost activitatea Teatrului "Matei Vișniec" Suceava. Cu două spectacole selectate în FNT, cu un Festival de la an la an tot mai puternic, cu o trupă încântătoare prin omogenitate dar și prin individualități puternice, cu un "patron", Matéi Visniec, implicat și dispus să sprijine cultural proiectele instituției ce îi poartă numele, tânărul teatru sucevean a câștigat în vizibilitate și în încredere. Pe fondul unui foarte profitabil amestec de seriozitate bucovineană și libertate creatoare, la Suceava se întâmplă în continuare lucruri demne de interes.

În emisiunea de față, inconfundabila directoare Angela Zarojanu face o radiografie precisă și sensibilă a unui Teatru din ce în ce mai interesant..." - Calin Ciobotari!

TV Apollonia

Vizionare plăcută!


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava