• Acasă
  • Stiri
  • Municipiul Suceava a intrat în scenariul roșu

Stiri

Municipiul Suceava a intrat în scenariul roșu

Municipiul Suceava a intrat în scenariul roșu

Dragi spectatori,
Municipiul Suceava a intrat în scenariul roșu începând de luni, 27 septembrie 2021. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat o hotărâre prin care se impun măsuri restrictive pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Acestea vizează şi actvitatea instituţiilor de spectacole, implicit a Teatrului Municipal Matei Vişniec Suceava.

Potrivit CJSU, organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt permise cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru:

  •  persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore,
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava