Répertoire

AFURISILĂ #honeybunnymusic

AFURISILĂ  #honeybunnymusic
Distribuție
Directeur Cosmin Panaite
Auteur Marcica Belearta (Ioana Laura Florescu)
Compozitor Horia Andrei Butnaru și Cosmin Panaite

Acteurs Cristina Florea
Clara Popadiuc
Cosmin Panaite
Horia Andrei Butnaru
Programme
Il n'y a pas de calendrier pour ce spectacle !

Pe 18 decembrie 2020, de la ora 19:00, vă invităm la premiera online a spectacolului AFURISILĂ #honeybunnymusic, după un text de Marcica Belearta, regia Cosmin Panaite, muzica Horia-Andrei Butnaru şi Cosmin Panaite, o miniproducţie muzicală a Teatrului Municipal „Matei Vişniec” Suceava.

Marcica Belearta, pseudonimul sub care autoarea Ioana Laura Florescu a publicat Afurisilă, locuieşte în Câmpulung Moldovenesc şi debutează în lumea teatrului cu prezenta montare de pe scena suceveană.

Spectacolul a fost conceput pentru a fi transmis în mediul virtual, filmarea acestuia sugerând spectatorului o perspectivă participativă, fiind realizată de această dată nu din sală, ci chiar din spaţiul de joc al actorilor.

Nefiind la prima lor experienţă în a compune muzică pentru teatru, cei doi actori ai Teatrului Municipal „Matei Vişniec” Suceava, Horia-Andrei Butnaru şi Cosmin Panaite, semnează de această dată o compoziţie muzicală comună, explorând în cadrul acestui proiect compatibilitatea muzicală pe care cei doi au remarcat-o în timpul lucrului la PiSiCi, spectacolul-concert al teatrului sucevean pus la cale de Fără Zahăr.

Cosmin Panaite este şi regizor al Teatrului Studenţesc Fabulinus Suceava. Ca masterand în regie la Universitatea de Arte din Târgu-Mureş, Cosmin semnează, cu prilejul miniproducţiei muzicale AFURISILĂ #honeybunnymusic, primul său spectacol într-un teatru profesionist de stat.

 

„AFURISILĂ e o jucărie muzicală sublimă concepută de patru actori supertalentați de la teatrul din Suceava. E o bucurie să urmărești cum aceștia îi așează traseul lui Afurisilă pe note, într-un mod ambițios și foarte bine închegat. Muzica e excelentă.” Bobo Burlăcianu

„Vă invit să nu rataţi AFURISILĂ, un spectacol plin de tandreţe muzicală şi de poezie, în acelaşi timp original şi cu tâlc. Veţi regăsi în acest spectacol foarte mult talent împletit cu magie, mesaje pentru toate vîrstele, precum şi efluvii de umor numai bune de descreţit frunţile.” Matei Vişniec

AFURISILĂ #honeybunnymusic

Regia: Cosmin Panaite
Muzica: Horia Andrei Butnaru și Cosmin Panaite
Text: Marcica Belearta (Ioana Laura Florescu)


Distribuția:

Cristina Florea – Afurisilă

Clara Popadiuc – naratorul

Cosmin Panaite – Dora Buburuza, ursuleţul Nilă, Luna, Bradul

Horia Butnaru – Lăcusta, Dudu Melcul, Luna, Bradul

Special guest star: Mihai Nistor

Imagine și editare: Andrei Botnaru și Eduard Verde

Regia tehnică: Cătălin Rodenciuc
Lumini: Cornel Angelescu și Emil Orban-Meder
Sunet: Nelu Zlei și Mihai Nistor

Durata spectacol: 30 min

Spectacol produs în Stagiunea 2020 - 2021. Data premierei ONLINE: 18 decembrie 2020. 

Matei Vişniec Théâtre

Matei Vişniec Théâtre