Evénements

Ziua Porților Deschise la TMMVS

Ziua Porților Deschise la TMMVS

20 martie - Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tinere - Ziua Porților Deschise la Teatrul Municipal „Matei Vișniec" Suceava
Mesajul acestei zile va fi: „De Ziua Porților Deschise să aducem copiii la teatru!”
Acest eveniment urmăreşte educarea copiilor şi tinerilor prin teatru, prin poveştile puse în scenă, oferind totodată prilejul unor întâlniri aparte între actori, copii şi tineri.
Urmărirea unui spectacol de teatru reprezintă o metodă eficientă de a stimula încrederea, stima de sine a copiilor, creativitatea şi imaginaţia, precum și acela de a combate timiditatea şi tracul.
Cadoul Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, atât pentru copii cât și pentru părinți constă în posibilitatea de a participa la un tur ghidat prin toată instituția, un tur interactiv care va include diverse activități (împreună cu actorii suceveni) menite să ofere răspunsuri la întrebările specifice vârstei legate de tot ceea ce înseamnă teatru, dar și dezvăluirea unor mici secrete din culiesele acestuia.
Astfel, vă propunem 3 intervale orare în care se poate participa la acest eveniment sunt:
- turul 1: de la ora 11:00-12:00
- turul 2: de la ora 12:00-13:00
- turul 3: de la ora 13:00-14:00
 Participarea este posibilă doar pe bază de înscriere la numărul de telefon 0766303111 sau prin email la adresa marketing@teatrulmateivisniec.ro.
Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.


Matei Vişniec Théâtre

Matei Vişniec Théâtre