Evénements

SPECTACOLUL „Care pe care?„ - pe scena TMMVS

SPECTACOLUL „Care pe care?„ - pe scena TMMVS

Luni, 27 februarie, de la ora 19:00, pe scena Teatrului Municipal ,,Matei Vișniec” Suceava va avea loc spectacolul ,,Care pe care ?”, adaptare după ,,Who is who” de Keith Waterhouse și Willis Hall, regia Anca Sigartău.

Ce obții dacă pui laolaltă un bărbat care își înșeală soția dar, ca să scape neprins, spune întotdeauna adevărul–mă rog, partea de adevar care îi convine lui, cu un bărbat care își înșeală soția dar, ca să scape neprins, inventează cele mai trăznite minciuni, cu soția înșelată și bineînțeles cu amanta?

Obții ingredientele perfecte pentru o comedie în care te vor încânta răsturnarile de situație, întâmplările neprevăzute și abilitatea personajelor de a ocoli adevărul.
După extraordinarul succes pe care l-au avut cu serialul «Adela» în care au jucat rolurile principale, spectacolul “Care pe care?”–adaptare după “Who is who” de Keith Waterhouse și Willis Hall, îi aduce împreună, pentru prima oară pe scena unui teatru pe Anca Sigartău, Oana Moșneagu, Mara Oprea, Alecsandru Dunaev și Daniel Nuță.

Cu Anca Sigartău, Oana Moșneagu, Mara Oprea, Alecsandru Dunaev, Daniel Nuță, regia Anca Sigartău, o producție Teatrul Globe București.

Biletele vor fi puse în vânzare la casieria teatrului și online, pe www.iabilet.ro

Pentru rezervări bilete aveți la dispoziție numărul de telefon: 0759.048677 sau adresa de email: bilete@teatrulmateivisniec.ro.
Preț bilete: 80 lei.


Matei Vişniec Théâtre

Matei Vişniec Théâtre