• Home
  • News
  • Teatrul ”Matei Vișniec” Suceava își redeschide porțile. ”Noaptea arabă” se va juca vineri cu spectatori în sală. Programul lunii ianuarie

News

Teatrul ”Matei Vișniec” Suceava își redeschide porțile. ”Noaptea arabă” se va juca vineri cu spectatori în sală. Programul lunii ianuarie

Teatrul ”Matei Vișniec” Suceava își redeschide porțile. ”Noaptea arabă” se va juca vineri cu spectatori în sală. Programul lunii ianuarie

https://www.svnews.ro

După o pauză nedorită, impusă de restricțiile cauzate de pandemie, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava își redeschide porțile în condiții de siguranță și cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție sanitară. Trecerea în scenariul galben, aşa cum a decis Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în urma scăderii incidenței cazurilor sub 3 la mia de locuitori, permite organizarea şi desfăşurarea spectacolelor în sala de teatru, la 30% din capacitatea maximă.

Programul lunii ianuarie include deocamdată două spectacole jucate cu spectatori în sală.

Pe 8 ianuarie 2021, de la ora 19:00 se va juca „Noaptea arabă”, de Roland Schimmelpfennig, regia Zalán Zakariás. „Noaptea arabă” este un spectacol pe care aţi avut deja posibilitatea să-l vizionaţi online. Acum va fi jucat pentru prima dată cu spectatori în sală.

Pe 17 ianuarie 2021, de la ora 19:00, vă așteptăm în sală cu „PiSiCi”, un spectacol marca Fără Zahăr.

Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava continuă spectacolele stagiunii 2020 – 2021 furnizând spectacole atât cu participare în sală, cât și cu vizionare online.

Programul spectacolelor pe care le puteți urmări online în luna ianuarie:

9 ianuarie 2021, ora 19:00 – „Tigrul din orașul nostru”, regia Bobi Pricop

10 ianuarie 2021, ora 19:00 – „curând aici va fi pustiu”, regia Daniel Chirilă.

15 ianuarie 2021, ora 19:00 – „Kebab”, regia Daniel Iordan

16 ianuarie 2021, ora 19:00 – „H.A.H. – Hidden Abuse Holdings”, regia Botond Nagy

23 ianuarie 2021, ora 19:00 – „Noaptea arabă”, regia Zalán Zakariás

29 ianuarie 2021, ora 19:00 – „Extraterestrul care își dorea ca amintire o pijama”, regia Ioan Brancu

31 ianuarie 2021, ora 19:00 – „Zadarnicele chinuri ale dragostei”, regia Alex Bogdan

”Vă invităm să rămâneți conectați la site şi la pagina noastră de facebook –https://www.facebook.com/teatrulmateivisniec.ro– pentru a urmări detaliile programului nostru. Programul poate suferi modificări în funcţie de situaţia epidemiologică.

Vă așteptăm într-o sală care respectă toate măsurile igienico – sanitare și de distanțare fizică pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2.

Suntem optimiști și vă așteptăm, cu drag, la teatru!”, a  transmis conducerea teatrului.


Matei Vişniec Theatre

Matei Vişniec Theatre