Events

Basarabia salută Bucovina!

Basarabia salută Bucovina!

În cadrul proiectului „Basarabia salută Bucovina”, pe scena Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, va fi spectacolul FĂRĂ PIJAMALE după Mawby Green și Ed Feilber, regie Alexandru Grecu, al Teatrului Național Satiricus Ion Luca Caragiale Chișinău, Republica Moldova.

Spectacolul este programat sâmbătă, 20 august 2022, la ora 19:00. Intrarea este liberă.

Spumoasa și savuroasa comedie „FĂRĂ PIJAMALE” după Mawby Green și Ed Feilbert are la bază farsa franțuzească „Moumou”, scrisă în 1944 de Jean de Letraz. Piesa, care s-a jucat ani în șir pe Broadway și la Hollywood cu casa închisă, având parte de un succes fulminant, ajunge acum și pe scena Teatrului Național SATIRICUS. „Fără pijamale” aduce cu sine și o serie de intrigi, farse pline de umor, infidelități, decepții, promisiuni ce nu pot fi ținute, răsturnări de situație și schimburi de identități, care vă vor ține cu sufletul la gură și vă vor provoca râsul.

Un afacerist curtenitor își face planuri să plece într-o călătorie de afaceri, dar fără să-i dea de știre, soția sa îi invită pe prietenii soțului ei să petreacă weekendul în casa lor. Dar ce se întâmplă când, de fapt, prietenii nu există și trebuie inventați? Și când mai apare și un vechi prieten din liceu al soțului, care este copleșit de amploarea situației, un valet de conjunctură pus mereu pe harță, o cameristă cu visuri de mărire și un inspector de poliție care caută să avanseze? Se nasc niște personaje hilare și încurcături spectaculoase, totul adunat într-un spectacol cu ritm.

Durata spectacolului 105 min.
Accesul de la 16 ani.


Matei Vişniec Theatre

Matei Vişniec Theatre