• Accueil
  • Evénements
  • Spectacolul „Întoarcerea acasă” de Matei Vișniec, regia Botond Nagy a fost răsplătit cu foarte multe aplauze la Festivalul Internațional de Teatru „Liviu Ciulei”!

Evénements

Spectacolul „Întoarcerea acasă” de Matei Vișniec, regia Botond Nagy a fost răsplătit cu foarte multe aplauze la Festivalul Internațional de Teatru „Liviu Ciulei”!

„ÎNTOARCEREA ACASĂ de MATEI VIȘNIEC - un spectacol cu subiect inedit, cu încărcătură emoțională intensă, cu o prestație extraordinară a actorilor de la Teatrul Municipal „Matei Vișniec" Suceava. Mulțumim colegilor noștri suceveni pentru că ne-au onorat cu prezența la FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE TEATRU ,,LIVIU CIULEI”, ediția a II-a! Felicitări!” - Teatrul Alexandru Davila

Așa a fost la Festivalul Internațional de Teatru „Liviu Ciulei”, eveniment organizat de Teatrul Alexandru Davila din Pitești, unde spectacolul Întoarcerea acasă de Matei Vișniec, regia Botond Nagy a fost primit cu foarte multe aplauze!

Echipa de creație:

Scenografia: Andreea Săndulescu

Muzica Originală & Sound Design: Claudiu Urse

Dramaturgia: Kali Ágnes

Light Design: Niculescu Cristian-Gabriel

Coregrafia: George Pop

Asistent Scenografie: Ioana Ungureanu

Design grafic: Cristian Urse

Distribuția:  Bogdan Amurăriței, Răzvan Bănuț, Butnaru Horia Andrei, Clara Popadiuc, Cristina Florea, Delu Lucaci, Diana Lazăr, Alexandru Marin, Mîndru Cătălin Ştefan

A fost o seară încărcată de emoții, iar publicul a fost minunat.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi!

Foto: Amedeia Vitega

 


Matei Vişniec Théâtre

Matei Vişniec Théâtre