• Accueil
  • Evénements
  • Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni în vizită la TMMVS

Evénements

Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni în vizită la TMMVS

A devenit deja o tradiție să ne deschidem larg porțile pentru copii și adolescenți în cadrul unor parteneriate care militează pentru desfășurarea activităților din sfera proiectelor menite să promoveze cultura.

Azi ne-au trecut pragul aproximativ 30 de adolescenți de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni care au avut ocazia să descopere arta și frumosul prezente în teatrul sucevean. Astfel, în cadrul unui tur ghidat care a început din foaierul teatrului și care a continuat cu spațiul expozițional elevii au putut admira lucrările unor cunoscuți artiști plastici din cadrul Expoziției de pictură Bucovina - Gând și culoare.

Nu au lipsit nici sesiunile de întrebări și răspunsuri, din cadrul atelierului de autocunoaștere, întrebări care au creat bucurie și hohote de râs, semn că s-au depășit emoțiile și buna dispoziție a fost la ea acasă.

Felicitări tuturor elevilor care ne-au trecut pragul! Felicitări și mulțumiri tuturor dascălilor și părinților care au îndrumat acești copii să vină la teatru și să descopere arta, dar mai cu seamă să se descopere pe ei și să învețe să se aprecieze mai mult!

Vă mulțumim pentru vizită și vă mai așteptăm!

Foto credit: Amedeia Vitega


Matei Vişniec Théâtre

Matei Vişniec Théâtre