Municipal Theatre "Matei Vișniec" Suceava

  • Home
  • News
  • Trei reprezentații ale spectacolului „Tigrul din orașul nostru”, săptămâna aceasta, la solicitarea spectatorilor

News

Trei reprezentații ale spectacolului „Tigrul din orașul nostru”, săptămâna aceasta, la solicitarea spectatorilor

Spectacolul „Tigrul din orașul nostru”, prima producție proprie a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” din Suceava, va avea 3 reprezentații în această săptămână: joi, 15 decembrie, vineri, 16 decembrie, sâmbătă 17 decembrie, de la ora 19:00. Reprezentațiile au fost suplimentate la cererea publicului interesat de această piesă modernă, în care sunt folosite tehnici impresionante pentru a transpune spectatorul în poveste.

Casa de bilete este deschisă zilnic, între 11:00 și 16:00. Costul unui bilet este de 20 lei pentru adulți, iar pentru elevi, studenți și pensionari doar 10 lei.

Rezervările se pot face la numărul de telefon 0759.048.677.

“Povestea pe care o imaginează Gianina Cărbunariu este simplă dar are ceva din complexitatea miturilor moderne. Un animal, o “tigresă” evadează dintr-o grădină zoologică iar periplul ei ca fiinţă liberă ne este povestit de tot felul de martori oculari, inclusiv de cîteva păsări şi de cîteva animale. Pornind de la această aventură sinonimă cu descoperirea libertăţii (care se termină prost întrucît tigresa este împuşcată până la urmă pe străzile oraşului de forţele de ordine) Gianina Cărbunariu realizează, cu har ludic şi cu elemente de fabulă filozofică, un fel de radiografie socială a unei întregi comunităţi”, spune Matei Vișniec despre “Tigrul din orașul nostru”.Distribuția spectacolului “Tigrul din orașul nostru” de Gianina Cărbunariu este formată din Cătălin Mîndru, Cosmin Panaite, Clara Popadiuc și Diana Lazăr. Video & animație:Andrei Cozlac & Alex Țilică.Muzică & sound design: Ana Teodora Popa. Light design: Cristian Șimon.


 


Matei Vişniec Theatre

Matei Vişniec Theatre