• Home
  • News
  • Matei Vişniec va primi, mâine, distincţia de excelenţă a Prefecturii Suceava pentru susţinerea teatrului din Suceava

News

Matei Vişniec va primi, mâine, distincţia de excelenţă a Prefecturii Suceava pentru susţinerea teatrului din Suceava

Matei Vişniec va primi, mâine, distincţia de excelenţă a Prefecturii Suceava pentru susţinerea teatrului din Suceava

https://www.crainou.ro/2018/05/16/matei-visniec-va-primi-maine-distinctia-de-excelenta-a-prefecturii-suceava-pentru-sustinerea-teatrului-din-suceava/

16 MAI 2018

DE ,

Prefectura Suceava va acorda, joi, distincţia de excelenţă dramaturgului Matei Vişniec pentru susţinerea teatrului din Suceava.

Membrii Colegiului Prefectural Suceava se vor reuni în şedinţă ordinară joi, 17 mai 2018, de la ora 10, în sala „Bucovina”, din Palatul Administrativ, în cadrul căreia va fi acordată o distincţie de excelenţă dramaturgului Matei Vişniec, în semn de recunoştinţă pentru susţinerea înfiinţării teatrului la Suceava şi sprijinul acordat promovării acestuia, se arată într-un comunicat al Prefecturii Suceava.

În cadrul şedinţei va mai fi prezentată de inspectorul şcolar general al IŞJ Suceava, Cristian Cuciurean, o analiză privind direcţii de acţiune şi priorităţi ale Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava în vederea organizării examenelor naţionale în judeţul Suceava.

Totodată, coordonatorul Compartimentului de Inspecţie Teritorială pentru Resurse Minerale din Câmpulung Moldovenesc, Ion Badale, va prezenta raportul de activitate al compartimentului pe primul trimestru al anului 2018. (C.P.)


Matei Vişniec Theatre

Matei Vişniec Theatre