• Home
  • News
  • IMPORTANT!!! - LA TEATRU, DOAR CU CERTIFICAT DIGITAL EUROPEAN

News

IMPORTANT!!! - LA TEATRU, DOAR CU CERTIFICAT DIGITAL EUROPEAN

IMPORTANT!!! - LA TEATRU, DOAR CU CERTIFICAT DIGITAL EUROPEAN

Dragi spectatori,
Noile măsuri restrictive permit spectatorilor să participle la teatru doar dacă sunt vaccinate împotriva SARS-CoV-2, testate sau trecute prin boală. Singura dovadă acceptată a acestor situaţii este certificatul digital European, al cărui cod QR va fi scanat la intrarea în sala de spectacol pentru atestare.

Începând de luni, 27.09.2021, Teatrul Municipal Matei Vişniec Suceava îşi continuă activitatea cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție.

De certificatul digital european beneficiază:
- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore,
persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Guvernul României a hotărât că atestarea vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 se realizează prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 68/2021 privind adoptarea unor măsuri pentru punerea în aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea și acceptarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID pentru a facilita libera circulație pe durata pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare.

Ne cerem scuze pentru inconvenienţe şi vă aşteptă sănătoşi la teatru! 


Matei Vişniec Theatre

Matei Vişniec Theatre