Municipal Theatre "Matei Vișniec" Suceava

  • Home
  • Events
  • Spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn” este invitat la Suceava în data de 20 decembrie 2021

Events

Spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn” este invitat la Suceava în data de 20 decembrie 2021

Spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn” este invitat la Suceava în data de 20 decembrie 2021

Spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn” revine la Suceava pe scena Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava în data de 20 decembrie 2021, la ora 18:00.

Spectacolul (examen de licență) se înscrie în programul „Teatrul Vasilache – Teatrul tinerilor regizori”, urmare parteneriatului cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu”, Iași, având coordonatori de proiect pe doamna lector univ. dr. Antonella Cornici și pe domnul prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță.

Distribuția: Florin Iftode, Marius Rusu, Pavel Petrași, Oana Asofiei, Renata Voloșcu, Alin Gheorghiu, Cosmin Tanasă, Andrei Bordianu

„O lume inversată, rar întâlnită, în care un clovn ne poartă printr-o parabolă dintr-o altă realitate, hazlie și plină de învățăminte, ce se adresează copiilor și tinerilor deopotrivă, cu întrebări despre autoritate, dragoste și voință.

Un spectacol ce se desfășoară și se dezvăluie de la un capăt la altul ca o sondare a raporturilor cu noi înșine, în mare parte, plin de aluzii la realitatea imediată.” (Gelu Rîşca - regizor artistic)

Spectacolul este recomandat copiilor peste 6 ani!

Preț bilete: 7 lei, preț unic
Biletele vor fi puse în vânzare atât online, pe www.blt.ro, cât și la casieria teatrului.


Matei Vişniec Theatre

Matei Vişniec Theatre