Municipal Theatre "Matei Vișniec" Suceava

  • Home
  • Events
  • 11 și 12 decembrie 2021: O noapte furtunoasă - o nouă premieră la TMMVS

Events

11 și 12 decembrie 2021: O noapte furtunoasă - o nouă premieră la TMMVS

11 și 12 decembrie 2021: O noapte furtunoasă - o nouă premieră la TMMVS

„În genere, un om de mare valoare în orice activitate intelectuală alta decât politica va rămâne toată viața neluat în seamă; iar un tinerel, fără prea mult merit, trepădând stăruitor în politică, încet-încet va ajunge să fie chemat la cele mai înalte situațiuni și onoruri. […]
Și cum ar putea fi altfel într-o țară chemată de ieri, alaltăieri la luminile europene, și care încă aproape exclusiv trăiește din plugărie, în cea mai mare parte primitivă?” - I.L. Caragiale în „Momente, schițe, notații critice”

În curând, o nouă premieră la TMMVS, în 11 și 12 decembrie 2021: O noapte furtunoasă de Ion Luca Caragiale, regia Mădălin Hîncu, scenografia Răzvan Bordoș. 
Grafică: Sebastian Rațiu

Biletele vor putea fi achiziționate de la casieria teatrului și online: www.blt.ro, începând cu data de 12 aprilie, pentru a reduce riscurile ce pot apărea în cazul în care se va amâna spectacolul din cauza pandemiei.
Până atunci, puteți să apelați cu încredere la serviciul de rezervări bilete al teatrului, serviciu disponibil la numărul de telefon: 0759048677 sau email: bilete@teatrulmateivisniec.ro.

Prețul unui bilet la premieră este de 40 lei.

 


Matei Vişniec Theatre

Matei Vişniec Theatre