Nouvelles

SPECTACOL SUSPENDAT!

SPECTACOL SUSPENDAT!

Spectacolul AZILUL, adaptare după „Azilul de noapte” de Maxim Gorki, regia Alice Veliche, programat pentru data de 22 februarie, ora 19:00, SE SUSPENDĂ!

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava regretă această situație neprevăzută, motivată de starea de sănătate a unuia dintre actori.

Spectacolul va fi reprogramat pentru data de 30 martie 2023, ora 19:00.

Dacă aveți bilete deja achiziționate vă informăm că puteți opta pentru utilizarea acestora astfel:

 Puteți utiliza biletele achiziționate pentru reprezentația viitoare programată în data de 30 martie 2023, ora 19:00. Termenul până la care puteți opta pentru utilizarea biletelor pentru reprezentația viitoare este 10 martie 2023, luându-se în considerare doar confirmările pimite pe email la adresa bilete@teatrulmateivisniec.ro sau la numărul de telefon 0759048677.

sau

Vă puteți recupera banii în funcție de modalitatea de achiziție:

- pentru biletele achiziționate de la sediul teatrului spectatorii vor putea recupera banii de la casierie, programul acesteia fiind de luni-vineri între orele 13:00-16:00.

-pentru biletele achiziționate online, contravaloarea acestora va fi returnată direct în contul din care s-a efectuat plata biletelor în urma solicitării făcute către www.blt.ro.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm, cu drag, la teatru!


Matei Vişniec Théâtre

Matei Vişniec Théâtre