Répertoire

Micul Prinț - VR360

Micul Prinț - VR360
Distribuție
Programme
Il n'y a pas de calendrier pour ce spectacle !

Cel mai nou proiect cultural în VR360, „Micul Prinț”, va putea fi urmărit gratuit pe platformele teatruvr.ro și VR-hall.com, începând din 23 septembrie. Proiectul este inițiat și derulat de Popas Production SRL în parteneriat cu Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava și cofinanțat de AFCN.
Micul Prinț” VR360 este o producție artistică aparte, cu un concept inedit care o face greu de încadrat într-un singur gen. „Micul Prinț” este mai degrabă un mix de compoziție muzicală originală, artă regizorală, artă narativă, voce, combinate cu tehnici de editare, de filmare, animație și prelucrare a sunetelor, fotografiilor și imaginilor de ultimă generație.

Pornind de la spectacolul de teatru muzical, „Micul Prinț”, montat pe scena TMMVS în 2022, de regizorul și compozitorul Cari Tibor, această variantă este o adaptare în VR360 ideală pentru a pune în valoare toate uneltele multimedia utilizate în spectacol. Regia și libretul original sunt semnate de Cari Tibor care declară că această producție este una extrem de personală în care a încercat să includă toată experiența și inspirația lui.

În „Micul Prinț” VR360, artiștii au cântat live, pe scena TMMVS, unde a avut loc filmarea adaptată la această tehnologie.

Ceea ce iese însă în evidență în această versiune a „Micului Prinț” este latura sa muzicală. Accentul se pune pe valorificarea partiturii compuse de Cari Tibor, care a realizat muzica și adaptarea și pe vocile actorilor.

Echipa tehnică a proiectului este formată din: Marius Popa regie de platou, Somogyi Ede László (sunet), George Rusu (imagine VR)

Versiunea VR360 a spectacolului „Micul Prinț” este adaptată în această tehnologie de echipele celor de la Popas Production, Loop Virtual Reality și Augmented Space Agency.

„Micul Prinț” VR 360 va fi disponibil, începând de sâmbătă, 23 septembrie, pe platformele teatruvr.ro și VR-hall.com, unde doritorii se vor putea loga și se vor bucura de o experiență unică, de o noutate absolută, cu condiția să aibă ochelari speciali.

Astfel, în 23 septembrie, în intervalul 10.00 – 14.00, insula de TeatruVR va fi prezentă la Suceava, iar echipa de teatruVR va prezenta noul proiect în fața spectatorilor prezenți la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava!

Accesul se face în baza înscrierii doritorilor la numărul de telefon 0330.803.995.

MICUL PRINȚ – Little Prince
Autor – Antoine de Saint – Exupéry,
Direcția de scenă și muzica – Tibor Cári
Dramatizare – Cezara Fantu
Asistent regie – Cezara Fantu
Scenografie si Costume – Alina Dincă-Pușcașu
Light/Video Design – Erős László

Actori: Bogdan Amurăriței
Răzvan Bănuț
Horia Andrei Butnaru
Cristina Florea
Diana Lazăr
Delu Lucaci
Alexandru Marin
Cătălin Ștefan Mîndru
Cosmin Panaite
Clara Popadiuc
Tamara Ioana Ursache

TeatruVR: Popas Production, Loop Virtual Reality Solutions & Augmented Space Agency

Production team:
Project Manager: Anna-Maria Popa
VR360 movie team: Marius Popa, Stefan Stamate,
VR360 sound team: Marius Popa, Somogyi Ede-Laszlo
Web design team: Cip Făcăeru, Sabin Serban

O producție a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava
Copyright adaptare VR360: TeatruVR.ro & TMMVS

Matei Vişniec Théâtre

Matei Vişniec Théâtre