Spectacle invité

gen.OM

Distribuție
Auteur Ana Cucu Popescu
Directeur Delia Gavlițchi
Programme
Il n'y a pas de calendrier pour ce spectacle !

Proiectul „Teatrul de animație. Dezvoltarea unui public matur” vizează realizarea unui produs teatral ce își propune atât să chestioneze predominanța societăților patriarhale de-a lungul istoriei, cât și să imagineze un prezent generat de un altfel de trecut, utilizând un mediu de expresie mai puțin uzual în spectacolele destinate adulților: teatrul de păpuși.

În scopul de a apropia publicul adult de această formă de expresie inedită, ne propunem atât prezentarea „pe viu” a spectacolului la sediul Teatrului Magic Puppet și în deplasare, la sediile teatrelor noastre partenere (fiecare reprezentație fiind urmată de o discuție informală cu echipa artistică a proiectului), cât și prezentarea acestuia într-o formă filmată, special concepută pentru mediul online, în care spectatorul va avea în permanență de ales între a viziona spectacolul sau a trage cu ochiul în culisele sale.

Considerăm că tema patriarhatului în societatea de azi este, în continuare, una de actualitate și că teatrul de animație este modalitatea perfectă de exprimare, oferind, prin natura sa, mijloace non agresive și ludice de a dechide dialogul către subiecte inconfortabile.

Pentru dezvoltarea pe termen lung a proiectului, ne propunem îmbinarea tehnicilor clasice teatrale cu unele dintre avantajele tehnologiei moderne, astfel încât, folosindu-ne de datele furmizate de User Experience (UX) să putem realiza un profil demografic al potențialului consumator de teatru de animație destinat publicului matur, cu scopul de a fi cât mai exacți în identificare publicului nostru țintă.

de: Ana Cucu Popescu
regia: Delia Gavlițchi
scenografia: Florin Suciu
păpuși: Răzvan Chendrean
muzica: Max Anchidin
cu: Andreea Ajtai, Florin Suciu, Oana Tămaș, Viktor Hegedüs
asistentă dramaturgie: Anca Cioroboiu
asistentă regie: Roxana Țentea
asistent scenografie: Vlad Mureșan
light design: Alexandru Bote

„Teatrul de animație. Dezvoltarea publicului matur” este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării

limită de vârstă: 18+

Matei Vişniec Théâtre

Matei Vişniec Théâtre