Théâtre Municipal "Matei Vişniec" Suceava

Nouvelles

SPECTACOL SUSPENDAT!

SPECTACOL SUSPENDAT!

Spectacolul AZILUL, adaptare după „Azilul de noapte” de Maxim Gorki, regia Alice Veliche, programat pentru data de 22 februarie, ora 19:00, SE SUSPENDĂ!

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava regretă această situație neprevăzută, motivată de starea de sănătate a unuia dintre actori.

Spectacolul va fi reprogramat pentru data de 30 martie 2023, ora 19:00.

Dacă aveți bilete deja achiziționate vă informăm că puteți opta pentru utilizarea acestora astfel:

 Puteți utiliza biletele achiziționate pentru reprezentația viitoare programată în data de 30 martie 2023, ora 19:00. Termenul până la care puteți opta pentru utilizarea biletelor pentru reprezentația viitoare este 10 martie 2023, luându-se în considerare doar confirmările pimite pe email la adresa bilete@teatrulmateivisniec.ro sau la numărul de telefon 0759048677.

sau

Vă puteți recupera banii în funcție de modalitatea de achiziție:

- pentru biletele achiziționate de la sediul teatrului spectatorii vor putea recupera banii de la casierie, programul acesteia fiind de luni-vineri între orele 13:00-16:00.

-pentru biletele achiziționate online, contravaloarea acestora va fi returnată direct în contul din care s-a efectuat plata biletelor în urma solicitării făcute către www.blt.ro.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm, cu drag, la teatru!


Matei Vişniec Théâtre

Matei Vişniec Théâtre