Théâtre Municipal "Matei Vişniec" Suceava

Evénements

Festivalul Național de Comedie, Galați, 4-13 octombrie 2019

Festivalul Național de Comedie, Galați, 4-13 octombrie 2019

Ediția a XXXI-a a Festivalul Național de Comedie de la Galați, are loc în perioada 4-13 octombrie 2019. Gazda festivalului este Teatrul Municipal „Fani Tardini” din Galați. 

Teatrul Municipal ”Matei Vișniec” din Suceava va participa în acest festival cu spectacolul „PISICI” , un spectacol concert conceput de Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș.

Un fel de alternativă parodică la Cats. O joacă muzicală în care câteva pisici își deapănă poveștile. La început a fost un 'miau', după care Pisica Dumnezeu a creat o lume dominată de pisici. În absența omului, pisicile îi iau locul, la pachet cu problemele aferente.

O bătrână obsedată de murături, un patron de fabrică de mobilă cu aspirații de politician, un rachet naiv, un câine reîncarnat în pisică, un cuplu cu probleme în căsnicie, și alte personaje pisicești își cântă pe rând neajunsurile sau bucuriile, în timp ce poveștile lor se întrepătrund, conectându-le într-o țesătură unică.

Spectacolul  „PISICI”  îi are în distribuție pe Horia Butnaru, Clara Popadiuc, Cristina Florea, Cătălin Ștefan Mîndru  și Cosmin Panaite.

 


Matei Vişniec Théâtre

Matei Vişniec Théâtre