• Acasă
  • Stiri
  • „Stare de poezie”, timp de 12 zile, la Teatrul „Matei Vișniec” Suceava

Stiri

„Stare de poezie”, timp de 12 zile, la Teatrul „Matei Vișniec” Suceava

„Stare de poezie”, timp de 12 zile, la Teatrul „Matei Vișniec” Suceava

https://www.monitorulsv.ro

de 
 

Până la jumătatea lunii iunie, sucevenii sunt invitați să intre într-o „Stare de poezie”, alături de membrii Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava și colaboratorii săi.

“Ne este dor de publicul nostru și așteptăm cu nerăbdare momentul în care ne vom revedea la teatru. Până atunci vă așteptăm, cu drag, online, așa cum v-am obișnuit deja.

Timp de 12 zile vă propunem o întâlnire cu poezia contemporană. Noul nostru proiect poartă un nume ancorat în realitatea zilelor noastre.

 <Stare de poezie> este un proiect care își propune să promoveze poezia contemporană, respectiv creațiile a unsprezece autori.

Poezia este plină de culoare, ea are forme noi și continuă să facă lumea mai frumoasă.

Vă dăm, așadar, întâlnire cu poezia, în fiecare zi, în perioada 3-14 iunie, pe pagina de facebook a Teatrului Municipal <Matei Vișniec> Suceava”, au anunțat reprezentanții tinerei instituții culturale.

La acest proiect virtual, ca și la cel desfășurat pe 1 iunie - “Jucării online”, li se alătură și dramaturgul Matei Vișniec.

 



Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-06-02/Stare-de-poezie-timp-de-12-zile-la-Teatrul-Matei-Visniec-Suceava#ixzz6OItX7UmN
Follow us: @monitorulsv on Twitter | Monitorul.de.Suceava on Facebook


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava