Spectacol invitat

Dragă Elena Sergheevna

Distribuție
Autor Ludmila Razumovskaia
Regie Mădălin Hîncu
Scenografia Răzvan Bordoș

Actori Firuța Apetrei
Ștefan Alexandru
Minodora Broscoi
Eduard Burghelea
Tudor Hurmuz
Program
Nu există program pentru acest spectacol !

Dragă Elena Sergheevna, după Ludmila Razumovskaia a fost montat la Teatrul Municipal Bacovia  de regizorul Mădălin Hîncu care afirmă “Am încercat să fiu cât se poate de onest și să fac un spectacol la care să vină lumea, să înțeleagă ceva și eventual să îi modifice cumva, să îi schimbe în mai bine.” Este un spectacol cu mesaj puternic, care vorbește despre conflicte puternice între generații, care chestionează în aceeași măsură binele și răul și le arată multiplele fațete.

 „Ce este binele? Ce înseamnă să faci un bine? În contextul poveștii noastre ne putem întreba ce înseamnă să fii bun într-o societate coruptă? Câți dintre noi suntem cu adevărat incoruptibili? Spectacolul este încercarea mea de a oferi un răspuns la aceste întrebări. În acest moment nu știu ce înseamnă. Iată misiunea noastră și direcția spectacolului. Un spectacol despre natura binelui într-o lume coruptă.” - Mădălin Hîncu,  regizor

Regia: Mădălin Hîncu

Scenografia: Răzvan Bordoș

Traducerea: Lia Crișan și Tudor Steriade

Durata spectacolului: 1h și 45 min.

Distribuția(pe personaje): Elena Sergheevna–Firuța Apetrei, Volodea–Ștefan Alexiu,

                                          Vitea–Eduard Burghelea, Lida-Minodora Broscoi, Pașa-Tudor Hurmuz

 

Mădălin Hîncu, tânăr și talentat regizor din România, este cel care semnează regia pentru spectacolul Dragă Elena Sergheevna, de la Teatrul Municipal Bacovia. Are o pasiune pentru cinematografie din copilărie și a descoperit teatrul încă din liceu. A studiat regia (licență și master) la UNATC „I.L. Caragiale” și anul acesta este nominalizat pentru debut la Premiile UNITER pentru regia spectacolului Noaptea ursului de Ignacio del Moral, la Teatrul de Comedie din București. Spectacolul său de licență a fost  Picnic pe câmpul de luptă, de Fernando Arrabal și nu a trecut neobservat – a obținut Premiul pentru cea mai bună regie la Gala Absolvenților 2015.

 ,,Cred că în primul rând trebuie să fii curios. Ăsta e motorul meu. Și nu curios strict în ce privește zona teatrului. Stanislavski a zis o poveste care mi se pare extrem de bună: un regizor e omul care citește ziarul în fiecare zi. Aia e. Și curiozitatea asta te împinge să faci meseria. Nu e o chestie doar meșteșugărească, ci e important să fii riguros și responsabil, să ai empatie față de oamenii cu care lucrezi, să te intereseze viața în mod real. Curiozitatea lansează toate celelalte calități pe care ar trebui să le aibă un regizor.,, - declară Mădălin Hîncu într-un interviu acordat revistei Yorick. 

 

INTRAREA LIBERĂ!

Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava